Bereik in de Wijk biedt ondersteuning aan mensen die hulp nodig hebben om zelfstandig te (blijven) wonen. Door een combinatie van problemen is het soms lastig om op eigen kracht oplossingen te vinden. We zijn er voor mensen in de regio Den Haag die tijdelijk ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te (blijven) wonen.

Expertteams

Bereik in de Wijk biedt ondersteuning met vier expertteams. Deze expertteams zijn ervaren en deskundig op het gebied van:
• Ambulante begeleiding
• Forensische zorg
• Beschermd zelfstandig wonen
• Begeleid zelfstandig wonen
• Start Schuldhulp
• Dagbesteding

Onderdeel van Kessler Stichting

Bereik in de Wijk is onderdeel van de Kessler Stichting. Deze stichting biedt uitkomst aan mensen die door een combinatie van problemen en omstandigheden hun leven moeilijk op de rit krijgen. Dat Bereik in de Wijk onder deze stichting valt, biedt voordelen. De Kessler Stichting heeft namelijk veel in huis, zoals schuldhulp, opvang, beschermd- en begeleid wonen of dagbesteding. Dat zorgt ervoor dat uw begeleiders snel in contact kunnen komen met de juiste afdeling. Ook buiten de organisatie weten de ervaren begeleiders de weg en hebben ze nauwe contacten met organisaties om u verder te helpen.

Contact

Wilt u meer informatie of advies over Bereik in de Wijk? Neem dan contact met ons op.
U kunt ons bereiken via 070 - 8 500 500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons adres:
De la Reyweg 530
2571 GN Den Haag

Volg ons op social media:
Twitter @bereikindewijk
Facebook www.facebook.com/bereikindewijk
Instagram: bereik_in_de_wijk